Salpausselänkatu 32, 45100 Kouvola
puh. 05-375 2600

 

* Ompelimo * Pukuvuokraus * Tilausmyynti

 

Aukioloaikamme: ma - pe 9.00 - 17.00   lauantaisin sopimuksesta. Sähköposti:Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Arja Ripattila: 0400750124, Jaana Puhakka 0407704448

Kouvolan keskustassa toimiva ompelimo-pukuvuokraamo RipSal Tekstiili tarjoaa palveluita ammattitaidolla ja yksilöllisellä otteella. Kilpailukykyisillä hinnoilla valmistuvat niin arki- kuin  juhlapuvut. Muodistukset ja korjausompelut.

Mittatilausvaatteet: Toisinaan tuntuu ettei kaupasta löydy juuri oikeaa mallia, kokoa tai materiaalia, jota etsit tai kaipaat. Mittatilaustyönä toki saat sen- kuten istuvat housut, tai haaveilemasi mekon- henkilökohtaisesti sinulle suunniteltuna, omilla mitoillasi ja päällesi sovitettuna. Avustamme kangasvalinnoissa.

Muodistus- ja korjausompelu:Vanhaa, mutta hyvää ei kannata heittää pois. Kierrätys opn päivän sana. Muodistuksella saat käyttökelpoisen ja tähänpäivään sopivan pukimen.Teemme myös lyhennykset, pidennykset, ketjujen vaihdot ym. korjaukset.

Toteutamme kaikki työt alusta alkaen joustavassa yhteistyössä asiakkaan kanssa, annamme mielellämme ideoita ja näkemyksiä ammattitaidolla ja harjaantuneella tyylisilmällä sekä viimeismpiä muotituulahduksia seuraten.

Palvelemme Sinua, joka arvostat palvelua ja kaipaat yksilöllisyyttä, tyylikästä - juuri Sinulle mittojen mukaan valmistettua vaatetta.  Sinua, joka haluat jotain erilaisempaa.